Galleria Art Kaarisilta on suljettu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi 18.3. alkaen. Seuraamme tilannetta ja avaamme näyttelytoiminnan heti, kun se on mahdollista. Autismisäätiön ryhmänäyttely siirtyy myöhempään ajankohtaan. Tiedotamme avautumisesta sekä muutoksista myöhemmin!

TÄÄLLÄ VOIN OLLA MÄ
Autismisäätiön ryhmänäyttely
1.4.-19.4.2020

Täällä voin olla mä -Autismisäätiön ryhmänäyttelyssä Galleria Art Kaarisillassa nähdään teoksia joissa pääosassa ovat merkitykselliset arjen ympäristöt.

Me halutaan kertoa näillä teoksilla meille tärkeistä paikoista. Ne on sellaisia, joissa on hyvä ja turvallinen olla, tuntuu että kuuluu joukkoon ja voi pohtia asioita rauhassa. Kaikki paikat on yhtä hyviä. Tervetuloa maailmaamme!
Näyttelyn taustalla on Autismisäätiön ja Kettukin aikaisempi yhteistyö pohjoismaisessa The Other Travel Agency –taideprojektissa, jossa erityistä tukea tarvitsevat taiteilijat toimivat matkaoppaina ja johdattavat ihmiset omiin merkityksellisiin arjen ympäristöihin ja mielen maisemiin. Täällä voin olla mä -näyttelyssä on esillä valokuvia, ääniteoksia, cinemagrapheja, installaatioita ja maalauksia.