Art Kaarisilta on jälleen avoinna. kävijämäärä max 3 kerrallaan, edellytämme maskin käyttöä. Tervetuloa!


PUUSTA
Kaarisillan taiteilijat ja Tapani Kokko
5.5.-30.5.2021

Aleksi Pietikäinen: Madonna (2020, sekatekniikka)

Näyttely esittelee Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskuksessa toteutettua puunveistotyöpajaa veistoksin ja valokuvin. Kuvanveistäjä Tapani Kokko toteutti yhdessä Kaarisillan kanssa puun veistämiseen keskittyvän veistostyöpajan syksyn 2020 aikana. Työpajan aiheena oli ihmisen kuvaaminen sekä tutustuminen puun työstämiseen ja erilaisten työkalujen hallintaan.

Tapani Kokko luonnehtii omaa kuvanveistoaan tämän päivän primitiiviseksi puunveistämiseksi, jossa korostuu värikkyys ja runsas koristelu. Nämä elementit olivat lähtökohtana myös hänen vetämälleen Kaarisillan veistostyöpajalle, jossa Kokko halusi tuoda esiin puun työstämisen menetelmiä sekä koristeellisuuden mahdollisuuksia. Kurssi toteutettiin kahdessa osassa: ensin veistettiin ulkona ja myöhemmin syksyllä veistokset työstettiin loppuun maalaten ja koristellen. Kurssi oli hyvin hauska ja innostava.

Kaarisillan taiteilijat: Paul Gustafsson, Venla Hämäläinen, Aino Kataja, Joonas Mäkinen, Aleksi Pietikäinen, Rosalina Rosa, Taru Saarinen, Pinja Sydänmaa, Mikael Valjakka, Matias Waris

Kiitokset Päijät-Hämeen Kulttuurirahastolle veistostyöpajan mahdollistamisesta!

Rosalina Rosa: Puu-ukkeli (2020, sekatekniikka)

Paul Gustafsson: Omakuva (2020, sekatekniikka)