29.3. - 9.4.2017
ROCK AND SOFT

Autismisäätiön ryhmänäyttely 2017 esittelee taiteilijoita, joiden taiteen tekemisen lähtökohdat ovat luonnollisesti jokaisella omanlaisensa. Taiteilja Otto Kasvion sanoin:

”Taiteessa on viihdyttävää esimerkiksi se, että siinä on mukavasti hyödyksi jos on Tarzaniakin villimpi mielikuvitus. Aiheena voi olla hyvinkin arkinen asia, mutta uusi näkökulma tai erikoiset värit, ja heti sitä voi sanoa taiteeksi. Helpointa tietenkin tehdä aiheesta mikä kiinnostaa, mistä pitää taikka jopa jumaloi, vaikka muukin kelpaa. Joskus saattaa tulla inspiraatio tehdä samanlaista muutama, vaikkakin pikkusen erilailla ja/tai erikokoisena, aiheen pysyen samanlaisena.”

2.4 vietetään kansainvälistä autismitietoisuuden päivää. Autismisäätiö järjestää koko huhtikuun ajan tapahtumia autismitietoisuuden lisäämiseksi yhteiskunnassa ja kutsuu sitä nimellä Keppulikuu.

Autismisäätiö on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon valtakunnallinen organisaatio, jonka palveluiden lähtökohtana on neuropsykiatristen oireyhtymien, erityisesti autismin kirjon asiantunte- mus. Monimuotoisten palveluidemme tavoitteena on asiakkaidemme toimintakyvyn ja elämänlaadun koheneminen. Autismisäätiö tarjoaa taideohjausta useassa ohjaus- ja valmennuspalveluyksikössä ja järjestää säännöllisesti omia näyttelyitä sekä osallistuu kansallisiin ja kansainvälisiin taide- ja kulttuurialan tapahtumiin.

Espoon Ohjaus- ja valmennuspalveluiden kulttuuri- ja mediapajan asiakkaat (muovailuvaha)

Henna Laulainen: Keittiö ( Akryyli kankaalle, 2016)

Markku Tolvanen: Hyvä kuva ihmisistä (Akryyli kankaalle, 2016)

TULOSSA KESÄLLÄ 2017:

KAARISILTA BIENNALE 2017

Erityistaiteen kuvataidenäyttely

Biennale on kaikille erityistä tukea tarvitseville taiteentekijöille avoin jurytettu näyttely. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda laajasti esille erityistaidetta. Kaarisilta Biennale toteutetaan nyt kolmatta kertaa.

Tapahtuma järjestetään Erstan Kartanossa Villähteellä sekä Art Kaarisilta -galleriassa Helsingissä 27.6.–6.8.2017.

Kaarisilta Biennale 2017 -kuvataidetapahtuman tukee Suomen Kulttuurirahaston Päijät-Hämeen rahasto.

Lisätietoja tapahtumasta:
biennale@kaarisilta.fI